مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج دانشجویی محور اقتدار ولایت در دانشگاه است | حمایت از دولت تکلیف شرعی ماست

  • کد خبر: ۲۹۰۳۵۳
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آیت‌الله علم‌الهدی: بسیج دانشجویی محور اقتدار ولایت در دانشگاه است | حمایت از دولت تکلیف شرعی ماست
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی بسیج دانشجویی و بسیج اساتید را محور اقتدار ولایت در دانشگاه معرفی کرد و گفت: دشمن برای نفوذ و پیشبرد اهداف معاندانه خود روی ظرفیت دانشگاه‌ها بسیار چشم دارد، زیرا فضای دانشگاه به هر سمتی کشیده شود، جامعه نیز به همان سمت حرکت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان اظهار کرد: بسیج دانشجویی دارای قدرت نفوذ ولایت و دین در کانون فعالیت و حرکت‌های مهم جامعه و امت اسلامی است.

وی با بیان اینکه مشکلات سیاسی و اجتماعی در دانشگاه‌های مشهد به دلیل حاکمیت بسیج بسیار کمتر از سایر دانشگاه‌های کشور است، افزود: این اتفاق با اجرای دو طرح محقق شده است که سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند از آنها استفاده و بهره‌برداری کنند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه طرح نخست هماهنگی قوی و فشرده بین تمامی نهاد‌ها و پایگاه‌های بسیج دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف بود، ادامه داد: طرح دوم نیز وابستگی شدید و متقابل بین بسیج اساتید و بسیج دانشجویی بود که همپای یکدیگر فعالیت می‌کردند.

وی بسیج دانشجویی و بسیج اساتید را محور اقتدار ولایت در دانشگاه معرفی کرد و گفت: دشمن برای نفوذ و پیشبرد اهداف معاندانه خود روی ظرفیت دانشگاه‌ها بسیار چشم دارد، زیرا فضای دانشگاه به هر سمتی کشیده شود، جامعه نیز به همان سمت حرکت خواهد کرد.

علم‌الهدی خطاب به دانشجویان بسیجی با بیان اینکه فعالیت شما مورد توجه امام زمان (عج) قرار می‌گیرد، عنوان کرد: امکان دارد در مسیر فعالیت کسی شما را تشویق یا تائید نکند، شما نباید به این موضوع توجه کنید بلکه باید هدفتان کار برای خدا باشد و با همان ایمان و عقیده راسخ مجاهدت خود را ادامه دهید.

وی با اشاره به اینکه فضای کنونی دانشگاه به سمت تساهل و تسامح کشیده شده است، ابراز کرد: در این شرایط جریان بسیج دانشجویی و اساتید باید به جریان مطالباتی قوی و جدی تبدیل شود که بتواند اهداف خود را پیگیری کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر حمایت از دولت اضافه کرد: تنفیذ حکم ریاست جمهوری از سوی مقام معظم رهبری حمایت از دولت را برای ما تکلیف واجب اجتماعی و شرعی کرده است.

وی افزود: اگر بتوانید با جریان‌های همسو در سایر تشکل‌های دانشجویی همراه شوید تا همانند فعالیت‌های جهادی بتوانید نیرو‌های متدین جدید را نیز جذب بسیج کنید، بسیار ارزشمند است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->